Ajuntament d'Ontinyent::Directori comercial de la Comunitat Valenciana
Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 128

27-11-2020 Inici 3a fase de la Campanya Queda't a Ontinyent. Compra a casa

L'Ajuntament d'Ontinyent posarà el pròxim 1 de desembre a la venda la tercera tanda dels xecs consum "Tornem Junts", inclosos a la campanya "Queda't a Ontinyent. Compra a casa". Es tracta de 120.000 euros que s'afegiran als 600.000 euros i als 400.000 euros posats en circulació a les dues primeres tandes, i que com als anteriors casos, tindran un cost per a les persones compradores de la meitat del seu valor nominal. En esta tercera tanda, a fi d'arribar al nombre més gran de persones beneficiari possible, no podran comprar xecs aquelles persones que ho hagen fet en les dos fases anteriors.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, explicava que "volem continuar impulsant l'activitat econòmica en el sector comercial, hostaleria i serveis durant la campanya de Nadal vista la bona acceptació i els resultats obtinguts durant la campanya inicial", remarcava. En aquesta tercera tanda es comptarà amb més establiments, que afegits als que ja ho van fer en les anteriors dos ocasions, permetran gastar els Xecs en 325 establiments. El regidor destacava que es tracta d'establiments de tota classe, com comerços, hostaleria i serveis que demostren "la potencialitat comercial que té Ontinyent. Esta campanya està servint també per a redescobrir-nos tots els comerços i serveis que hi havia a Ontinyent i, de vegades, no coneixíem", incidia Úbeda.

En aquesta tercera tanda es posaran en circulació Xecs de 10 €, 25 € i 50 € que es podran gastar pel doble del seu preu (20, 50 i 100 euros) fins al pròxim 31 de desembre. El màxim nombre de xecs que es podran adquirir serà de 50€ per persona (100€ per a consumir). Els xecs són personals i intransferibles, i cada xec val només per a una única compra. El regidor animava a la ciutadania a "quedar-se estos nadals a Ontinyent. Comprar i consumir a la nostra ciutat és donar suport a l'economia de la nostra ciutat", manifestava.

L'adquisició dels xecs "Tornem Junts" es realitzarà a través del web www.quedataontinyent.com. Sols caldrà introduir el DNI o NIE per tal de constatar que la persona està empadronada a la ciutat i té més de 18 anys, realitzant-se la compra amb targeta de crèdit, rebent-se tot seguit via correu electrònic el xec o xecs adquirits.

28-08-2020 Inici 2a fase de la Campanya Queda't a Ontinyent. Compra a casa

L’Ajuntament d’Ontinyent traurà a la venda el proper dimarts 1 de setembre la segona tanda dels xecs consum “Tornem Junts”, inclosos a la campanya "Queda’t a Ontinyent. Compra a casa" per la reactivació econòmica local. Es tracta de 400.000 euros en xecs que s’afegeixen als 600.000 que es van posar en circulació a la primera tanda, i que com a l’ocasió anterior, tindran un cost per als compradors de la meitat del seu valor nominal.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda recordava la bona acollida que va tenir la iniciativa a la primera fase, i destacava que en aquesta segona es comptarà amb 106 nous establiments participants, que afegits als que ja ho van fer en l’ocasió anterior, permetran comptar amb 313 llocs on gastar els xecs, que es podran adquirir a través del web www.quedataontinyent.com.

Els xecs es poden adquirir al preu de 10,25,50 i 100 euros, i permetran gastar pel doble del seu preu (20,50,100 i 200 euros) fins al 15 de novembre, independentment si la compra s'ha realitzat a la primera fase o a la segona. A més, en aquesta segona fase sols podran adquirir xecs aquelles persones que no ho hagen fet a la primera fase o aquelles que han adquirit xecs per un valor inferior a 100 euros podran adquirir-ne de nou fins a arribar al màxim.

12-06-2020 AJUDES URGENTS GVA PER AL COMERÇ I L'ARTESANIA DESPRÉS DEL COVID-19

Aquestes ajudes, dirigides a autònoms, pimes i *micropymes del comerç i l'artesania s'han posat en marxa per a donar resposta a l'excepcional situació del sector comercial ocasionada per la pandèmia. La dotació total pressupostada és de 7,4 milions de  euros, sense perjudici de la seua possible ampliació, i es poden sol·licitar des de les 09:00 del dia 15 de juny fins a les 12:00 del 31 de juliol de 2020.

MÉS INFORMACIÓ

Decret 66/2020, de 5 de juny, del Consell, d'aprovació de las bases reguladores

Enllaç preguntes freqüents sobre estes ajudes.

08-06-2020 INICI CAMPANYA “Quedat a Ontinyent, compra a casa” amb els Xecs de Consum

Es tracta d'una campanya que posa a la venda xecs de consum per import de 10€, 25€, 50€ i 100€ que es podran gastar als 207 establiments adherits per el doble del seu preu de venda, es a dir per: 20€, 50€, 100€ i 200€. Només es poden comprar xecs per un valor total de 100€ per persona, i sols aquells  que estiguen empadronats a Ontinyent i siguen majors de 18 anys. La iniciativa, que compta amb la col·laboració de les associacions sectorials locals (Associació de Serveis i Comerços SOC, AHVAL, Comerç IN) i de Caixa Ontinyent,està dotada per l’Ajuntament amb 500.000 euros, que afegits als altres tants que aportaran les persones que adquirisquen els xecs, suposarà la realització de compres efectives a estos establiments per valor, com a mínim, de 1 milió d’euros.

Per accedir a més informació i adquirir els xecs de la campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa” cal visitar la web www.quedataontinyent.com i introduir el DNI o NIE per tal de constatar que la persona està empadronada a la ciutat i té més de 18 anys, realitzant-se la compra amb targeta de crèdit, rebent-se acte seguit via correu electrònic el xec o xecs adquirits. Els xecs es podran gastar fins el 15 de novembre.

28-05-2020 AJUDES MUNICIPALS AUTÒNOMS I EMPRESES AFECTADES PER COVID-19

L’Ajuntament d’Ontinyent obri des del proper dilluns 1 de juny la convocatòria d’un programa d’ajudes per import de fins a 1000 euros per a autònoms, pimes i micropimes de la ciutat afectats pel Covid-19. El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, destacava la importància de l’acció inclosa al pla de dinamització econòmica “Tornem Junts”, amb la qual, explicava, “hem volgut estar al costat dels nostres autònoms, pimes i micropimes des del minut zero, ajudant-los a fer front a despeses generades als mesos d’abril a juny, contribuint a la recuperació de l’activitat econòmica i a evitar el tancament de negocis”.

Les ajudes, de concessió directa, van destinades a establiments, autònoms, micropimes i pimes que desenvolupen la seua activitat econòmica a Ontinyent, i que o bé s'han vist obligats a tancar pel Real Decret del Govern d’Espanya; o bé han reduït el volum de la seua facturació en almenys un 50%. Les ajudes permetran cobrir una ampla casuística de despeses, que inclouen lloguer o hipoteca del local on es realitza l’activitat; subministrament elèctric; aigua; telecomunicacions; part proporcional de la quota dels tributs municipals i de les assegurances vinculades al local; despeses dels préstecs, "leasing" o “renting” de vehicles d’empresa; o despeses en serveis d’assessoria.

Les ajudes podran arribar a cobrir fins al 100% de les despeses indicades i podran ser de fins a 1.000 euros per persona beneficiària, i seran compatibles amb les que puguen atorgar altres administracions. Les sol·licituds de subvencions es podran presentar pel Registre General d'Entrada per la seua electrònica de l'Ajuntament, de l'1 de juny al 15 de juliol de 2020, podent ampliar-se la informació a la web municipal http://www.ontinyent.es/va/page/ajudes-establiments-autonoms-micropimes-pymes-afectas-lestat-dalarma-covid-19

30-04-2020 AJUDES GVA PER A AUTÒNOMS I PIMES DEL SECTOR TURÍSTIC

Se establecen ayudas económicas directas destinadas a personas trabajadoras autónomas y pymes que desarrollen sus actividades en el sector turístico y que además cuenten con alguno de los requisitos siguientes en la fecha de entrada en vigor del Real decreto 463/2020, de 14 de marzo, por el cual se declara el Estado de alarma.

a) que esten adheridas al programa Crea Turisme de la Comunidad Valenciana.

b) que cuenten con la distinción SICTED (Sistema Integral de Calidad Turística)

c) que sean agencias de viajes inscritas en el correspondiente registro de Turismo de la C.Valenciana.

Estas ayudas ascenderán a 2.500 euros en el caso de personas autónomas o pymes obligadas a la reducción o suspensión de actividades según el RD 463/2020, de 14 de marzo.

También se establecen otras ayudas para entidades y empresas adheridas a Mediterranean Musix i Mediterranean Fest de Turisme Comunitat Valenciana, y que hayan organizado festivales musicales en la Comunitat Valenciana.

El plazo para la presentación de solicitudes se iniciará a las 9.00 horas del día 5 de mayo de 2020 y finalizará a las 9.00 horas del día 30 de junio de 2020. La solicitud se presentará de forma telemática a través de la sede electrónica de la Generalitat.

Para la tramitación se deberá disponer de firma electrónica avanzada con un certificado admitido por la sede electrónica de la Generalitat (https:// sede.gva.es). o
deberá acudirse a la representación a través de persona que si disponga de ella, acreditando la representación.

Se trata de ayudas directas, por lo tanto resultará fundamental la fecha de presentación de solicitud y que la documentación esté toda completa.

Las ayudas no son incompatibles con las del gobierno, ni con las convocadas por Turisme Comunitat Valenciana.

Enllaç Decret 48/2020 de 27 d'abril-DOGV 29.04.2020